Calendar

Martie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Linkuri

  Moartea șofer de camion lui solicitările revoltă și întrebări în China

  Autoritățile chineze au arestat 20 de persoane în orașul sud-vest de Luzhou după protestatari, înfuriat de moartea unui șofer de camion care s-au ciocnit cu poliția, setați masini pe foc, mass-media de stat a raportat.

  Neliniște, care a avut loc miercuri seara, de asemenea, pornit speculațiile pe social media cu privire la posibilitatea Versiunea a administrației publice locale de evenimente a fost corecta. Această linie de interogatoriu a fost înăbușită, atunci când autoritățile chineze împiedicat utilizatorii care caută termeni de legătură cu revolta.

  Potrivit contul oficial publicat în ziarul de stat China Daily termen vineri, poliția a abordat auto, Gan Junyuan, cerându-i să se mute camionul lui, pe care el a lăsat într-o zonă fără parcare oferind în același timp o piață de pește la.

  Mai mult: Will China reforma sistemul lagărelor de muncă?

  "În loc de a pleca, cu toate acestea, Gan injurat la, și cu scuffled, poliția," China Daily a raportat, atribuind versiune a evenimentelor la Zhang Wenjun, secretar general și purtător de cuvânt al guvernului Luzhou. "În timpul încăierării, Gan brusc a anunțat simțea rău, și a strigat că medicamentul său a fost în cabina camionului."

  În cazul în care ofițerii de poliție au fost în imposibilitatea de a localiza medicina, privitori a intervenit și a constatat că, ajutându-Gan să-l ia, în conformitate cu Zhang. Dar starea lui sa deteriorat și medicii nu au putut să-l salveze.

  Până în acel moment, o mulțime de aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat în jurul scenei, China Daily a raportat. Unii dintre ei au devenit supărat și au atacat ofițerii de poliție si masinile lor, a spus el. Cinci masini au fost incendiate, dintre care două au fost arse complet.

  A fost nevoie de până la în jurul valorii de 4 am pentru autoritățile să se ocupe de neliniște și de mulțimea să se disipeze, ziarul a raportat.

  Acesta a citat un medic local, numit Jie Si, spunand ca privitorii furioase crezut că poliția a fost din vina pentru ceea ce sa întâmplat cu Gan.

  "Oamenii cred Gan a fost de acord să plece după ce poliția ia cerut să facă acest lucru, iar camionul răzuite un polițist când a fost backup", a declarat Jie, potrivit ziarului. "În încăierare a urmat, polițistul lovit gâtul lui. După ce a căzut, polițiștii crezut că el a fost pretinde a fi bolnav și de la stânga fără a apela o ambulanță."

  Conturile conflict alimentat îndoielile cu privire la mass-media sociale cu privire la posibilitatea de poliție s-au spus adevărul.

  "Numai victimă și poliția au fost clare a ceea ce sa întâmplat cu adevărat", un utilizator postat pe Weibo, echivalentul chinez al Twitter, sub pseudonimul Donglinanshan Farmer. "Acum, doar poliția poate vorbi Cine poate garanta că nu minți?".

  Discutarea evenimentelor a devenit mai greu după ce autoritățile au interzis Cautari pentru termeni precum "Luzhou revoltă" și "conducător auto Luzhou camion."

  Guvernul local nu a răspuns la apelurile care caută comentariu la vineri.
  23:31:27 . 02 Nov 2012
  Admin · 63 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Categorii: Prima categorie

  Link permanent catre articolul complet

  http://somnulescu.blogratuit.ro/Primul-blog-b1/Moartea-Eofer-de-camion-lui-solicitarile-revolta-Ei-intrebari-in-China-b1-p31.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)