Calendar

Aprilie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Linkuri

  "Există oameni cu brațele și picioarele lipsă," martor spune despre lovituri aeriene siriene

  Avioane de război siriene au bombardat un oraș în vederea granița cu Turcia luni, trimiterea de civili panicati de funcționare pentru gard care separă cele două țări, a declarat pentru CNN martori.

  Atacul a venit ca miniștrii NATO a analizat posibilitatea de a trimite rachete în Turcia ar trebui să scurgerii războiului civil peste frontiera sa.

  Bombardamentele în Ras Al-Ain este cel mai recent dintr-o serie de lovituri aeriene din Siria, lansate de forțele președintelui Bashar al-Assad într-o încercare de a conduce înapoi avansuri rebele într-o serie de locații, inclusiv în și în jurul valorii de capitala Damasc, potrivit la activiști din opoziție.

  Citește mai mult: Opoziția acuză Siria de "război mentale", după Internet pană de curent

  Fum gros negru a crescut de la orașul de frontieră Ras Al-Ain, în cazul în care martorii a declarat avioane de război a aruncat două bombe. Unul părea să lovească o clădire cu trei etaje ", care forțele de opoziție au fost sejurului în" cartierul primarul Mehmet Saitavci spus.
  Clinton probleme avertisment sever în Siria
  Teroarea pe linia frontului Siria
  Assad se oprește la internet la Siria
  Copiii lupta pentru alimente, în Alep

  Comitetele Locale de Coordonare, un grup de opoziție, a declarat 59 de persoane au murit luni, la lupta la nivel national, inclusiv 10 în Ras Al-Ain. Airstrike rănit acolo 20 altele, grupul a spus.

  Citește mai mult: orașul turc de oferte de granița cu Siria, cu luptă, diferențele etnice

  Saitavci a spus răniți au fost de luare drumul lor spre granita, unde au au fost preluate de ambulanțe.

  "Există oameni cu brațele și picioarele lipsă vine peste", a spus el.

  Atac aerian asupra Ras Al-Ain, urmată de weekend creanțelor de opoziție că avioanele de război siriene pounded bastioane rebele la marginea Damascului, unde rebelii au fost purtarea unei lupte ascuțit pentru controlul drumul principal care duce la Siria mai mare aeroport comercial.

  Citește mai mult: tânăr sirian amputat face călătoria periculoasă pentru a găsi ajutor

  Aeroportul a fost inchise timp de trei zile, din cauza luptelor feroce. Egypt Air a anunțat că va relua zborurile luni după ce forțele guvernamentale au apărut pentru a relua zona, desi activiști ai opoziției au fost focuri spus încă în curs de desfășurare.

  Cele lovituri aeriene semnalează o escaladare bruscă în luptă de către forțele loiale lui al-Assad și rebelii care doresc inlaturarea lui, ridicând probleme printre vecinii Siriei că războiul 21-luni-vechi civilă ar putea extinde în afara granițelor.

  Țările vecine au raportat ciocniri mortale de frontieră, fie cu forțele siriene sau rebeli.

  În iunie, siriene de apărare anti-aeronave doborât un avion de recunoaștere militară turcească, omorând doi piloți, după ce a trecut pe scurt în spațiul aerian sirian în estul Mediteranei Marea. Luni mai târziu, rătăcitor obuze de artilerie sirian a lovit orașul de frontieră Akcakale, ucigand cinci civili turci.

  În fotografii: Conflictul sirian prin ochii copiilor

  Ca urmare, Turcia a cerut NATO pentru rachete Patriot pentru a consolida apărarea sale aeriene.

  NATO este larg de așteptat să semneze cererea Turciei în timpul unui summit de două zile care a început luni, la Bruxelles, Belgia.

  "Acesta este un aliat NATO, am spus de la început că avem un angajament puternic pentru aliații NATO atunci când se simt amenințați,. Și așa ne-ar dori să fie în măsură să răspundă într-un mod pozitiv la solicitarea că Turcia a făcut pentru a consolida apărare său aerian, "un înalt oficial al Departamentului de Stat al SUA a declarat reporterilor călătoresc cu secretarul de stat Hillary Clinton la summit-ul din Belgia.

  Dar, chiar dacă NATO dă undă verde așa cum era de așteptat, ar fi de cel puțin câteva săptămâni înainte de rachete ar putea fi implementate, a declarat oficialul, care a vorbit cu condiția anonimatului ca o chestiune de practică.
  Alep în putere, moloz peste tot
  Siria Internet pană de curent
  Criza siriană se apropie de sfârșitul jocului?

  Statele Unite ale Americii, Germania și Țările de Jos, care au toate capacitățile Patriot, s-au semnalat acestea pot fi dispuși să contribuie rachete ar trebui să aprobe NATO de implementare în Turcia.

  Cu toate acestea, Rusia a reiterat opoziția.

  "Noi nu considerăm că acest lucru va duce la îmbunătățirea securității în situația actuală." Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dimitri Pesvok, a declarat luni.

  Decizia anticipată de NATO, de asemenea, vine ca oficiali ai serviciilor secrete americane spun că sunt "semne îngrijorătoare" în ultimele zile despre intenția Siriei cu vastele sale depozitelor de arme chimice.

  "Există îngrijorări regim poate fi luând în considerare utilizarea de arme chimice", un oficial din serviciile secrete a declarat pentru CNN, cu condiția anonimatului, din cauza sensibilității a materiei.

  "Acest lucru nu este vorba doar despre mișcare, ci despre intenția potențialul de a face arme chimice anumitor gata de utilizare."

  Oficialul a spus că nu este foarte clar în ceea ce Statele Unite guvernul sirian este de până la, sau în cazul în care această ultimă dezvoltare a fost comandat în mod special de către al-Assad.

  Oficială a refuzat să precizeze informații exacte care Statele Unite au adunat în ultimele zile.

  Siria este cunoscut pentru a stoca halda sale chimice, în multe cazuri, separat de obuze de artilerie, rachete sau rachete care ar putea oferi aceste arme chimice intr-un atac.

  Ca rebelii face unele câștiguri, captarea de arme militare, precum și a bazelor, SUA și Orientul Mijlociu serviciile de informații au fost uitam pentru câteva luni pentru orice semn Sirienii ar fi de încărcare de până acele arme cu agenți chimici.

  TV de stat sirian, luni, citat un oficial din Ministerul de Externe spunand ca tara nu s-ar folosi arme chimice asupra oamenilor săi.

  Președintele Barack Obama a avertizat că orice utilizare a armelor chimice de către Siria, în războiul civil ar fi traversează o "linie roșie" care ar determina o reacție rapidă de răspuns din SUA.

  Clinton a avertizat Siria, luni, nu pentru a testa raspunsul SUA.

  "Ne-am făcut punctele noastre de vedere foarte clar. Aceasta este o linie roșie pentru SUA", a spus ea, adăugând că Statele Unite nu vor "Telegraph" ce etape ar putea sa dureze dacă ar exista dovezi credibile, dar "este suficient să spunem că sunt cu siguranță, de planificare pentru a lua măsuri în cazul în care ar avea loc. "
  19:16:46 . 03 Dec 2012
  Admin · 262 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Categorii: Prima categorie

  Link permanent catre articolul complet

  http://somnulescu.blogratuit.ro/Primul-blog-b1/Exista-oameni-cu-braEele-Ei-picioarele-lipsa-martor-spune-despre-lovituri-aeriene-siriene-b1-p36.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)