Calendar

Aprilie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Linkuri

  DJ spart "Do No Harm" regula

  Australian disc jockey Michael creștină a spus unui reporter că "apeluri abuzive sunt efectuate în fiecare zi pe fiecare post de radio în fiecare țară în jurul valorii de lume, și ei au fost pentru o lungă perioadă de timp, și nimeni nu ar fi putut imagina ca acest lucru să se întâmple."

  El vorbea despre sinuciderea Jacintha Saldanha, o asistentă medicală care a fost pe la sfârșitul primirea unei farse a făcut apel cu co-gazda Mel Greig. Ei pretindeau a fi prințul Charles și regina Elisabeta a II-telefonând la King Edward VII Hospital din Londra pentru a afla starea de Ducesa de Cambridge, care a fost admis pentru un caz grav de boală dimineata. Saldanha aparent simțit atât de umilit de care se încadrează pentru că ea Ruse a luat viața ei.

  Eu nu sunt un expert in domeniul sanatatii mintale, așa că nu sunt în poziția de a evalua măsura în care gag postului de radio a jucat un rol în moartea lui Saldanha. Dar am dovada că este posibil ca disc jockey să joace o farsă pe cineva fără ca cineva să fie rănit.
  Bruce Weinstein
  Bruce Weinstein

  În 1993, autoradio dimineață personalitate Brent Douglas din kmod-FM în Tulsa, Oklahoma, a început dându-se drept un om rustic, furios pe nume Roy D. Mercer. El ar suna oameni încrezători în comunitate și spune-le că ar fi comis o nedreptate împotriva lui, cum ar fi vanzarea el un burrito care a creat probleme de stomac, la botezul lui grandniece.
  Devino un fan al CNNOpinion
  Rămâi până la data ultimului aviz, analiza și conversațiile prin intermediul mass-media sociale. Alătură-te nouă pe Facebook / CNNOpinion și urmați-ne pe Twitter @ CNNOpinion. Noi bun venit ideile si comentariile tale.  Cereri scandalos Mercer pentru pedeapsa a condus rapid la amenințările unei "a **-whuppin", "dar la fel de persoana pe la sfârșitul primirea era pe cale să explodeze stack-ul său, Douglas și Phil co-gazdă Piatra lasa Patsy în pe gluma . Toată lumea are un râs bun, și nimeni nu a fost mai rău pentru uzură.

  Caracterul Mercer a dezvoltat un text imens în toată țara prin intermediul CD-uri vândute la stațiile de camion, dar n-am auzit de el până la un serviciu de abonare muzică l-au recomandat dupa ce am ascultat un album de Larry the Cable Guy. Din momentul în care am auzit prima piesa, am fost prins, și am ajuns să joc în fiecare album de mai multe ori decât pot conta - ca soția mea asediat va atesta.

  Pentru probele de apeluri Mercer, faceți clic pe "apelare rapidă" meniul lui

  Oricare ar fi nedreptatea presupune că Mercer întâlnit, rezultatul a fost intotdeauna acelasi: o cerere pentru o sumă de bani scandalos la dreapta greșit, urmată de amenințarea cu violență, și se încheie cu destinatarul apelului fiind informat că totul a fost un șiretlic înființat de către un prieten.

  Weinstein interviu cu Douglas si Stone
  Australian DJ tăcere pauza de peste glumă
  Marea Britanie mass-media atacă australian DJ

  Greșeală DJ australian "nu a fost efectuarea apelului, care face artistic ar fi fost într-adevăr amuzant. Mai degrabă, ei nu a săvârșit o eroare lăsa persoana care a luat apelul știu că totul a fost o glumă.

  Dacă acest lucru ar fi împiedicat sinuciderea Saldhana este greu de spus. Poate că ea a fost atât de tulburat încât cea mai mică supărat ar fi adus despre alegerea ei tragică. Dar această poveste tristă ar trebui să fie un apel de trezire pentru gazde de radio din întreaga lume să urmeze modelul Roy D. Mercer de apeluri abuzive: Să persoană pe gluma înainte ca lucrurile scapa de sub control.

  Principiul etic în centrul acestei politici este simplu: Do No Harm. Ne asociem cu acest principiu de profesioniști de îngrijire a sănătății, și pe bună dreptate: Am dori medicii noștri pentru a ne face mai bine. Dar, cel puțin, ne putem aștepta ca ei nu ne va face mai rau. Do nr Principiul Harm este o piatra de temelie de cursuri de etică în fiecare ar fi-medicale, asistență medicală, dentară și farmacie studentul trebuie să ia pentru a absolvi.

  Cu toate acestea, nu face rău, nu se aplică doar la furnizorii de asistenta medicala, dar și personalități de radio, producători și oricine altcineva. Ce ar fi lumea ca daca nu am putea fi siguri că oamenii le întâlnim, nu ne va face rău, și că acestea vor fi pedepsiți în cazul în care acest lucru intenționat? Nimeni nu ar vrea să plece de acasă, și după cum aflăm de la CNN de zi cu zi, oameni prea multe din întreaga lume trăiesc în frică astfel.

  Desigur, teroriști, dictatori și despoți alte încalcă principiul Do nr Harm regulat, motiv pentru care are sens să vorbim de doar războaie. Chiar și unul dintre susținătorii noștri cele mai notabile de pace, Sir Paul McCartney, a răspuns de 9/11, cu un cântec al cărui refren merge, "Vom lupta pentru dreptul de a trăi în libertate."

  Cu toate acestea, faptul că unii sau chiar o mulțime de oameni în mod intenționat dăuna în fiecare zi, nu înseamnă că Do No Harm este un ghid pentru a trai responsabil nerealist. Chiar dacă mulți oameni fac X, dacă nu rezultă că X este corect sau bun.

  Disc jockey Michael creștin poate fi actualizată ca apelurile abuzive sunt parte integrantă a programelor de radio din întreaga lume. Dar publicul are încă dreptul de a cere ca profesioniștii mass-media evitați face sau spune lucruri care ar putea provoca în mod rezonabil pe alții să se simtă umiliți sau degradate. Fac apel la gazde de radio, producători și proprietarii de stație, în fiecare țară să adopte în mod formal Do nr principiul Harm în politicile de angajare, astfel încât incidente, cum ar fi farsa regal pot fi evitate.
  11:09:06 . 15 Dec 2012
  Admin · 265 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Categorii: Prima categorie

  Link permanent catre articolul complet

  http://somnulescu.blogratuit.ro/Primul-blog-b1/DJ-spart-Do-No-Harm-regula-b1-p38.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)