Calendar

Februarie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Linkuri

  Ce înseamnă revenirea lui Silvio înseamnă pentru Italia?

  El sa întors. După ce a ținut un profil relativ scăzută, deoarece fiind forțat să demisioneze ca Italia anul trecut premier, Silvio Berlusconi, băiat rău al politicii italiene, a decis să candideze pentru a patra oară în calitate de centru-dreapta a lui candidat ministerială excelentă în alegerile parlamentare acut așteptata probabil să aibă loc în luna februarie.

  Italia are nevoie de o revenire Berlusconi ca are nevoie de o gaură în cap. Berlusconi scandal-afectat, care a fost recent condamnat la patru ani de închisoare pentru fraudă fiscală, dar are un talent de succes recurs împotriva convingerilor sale, sintetizează natura disfuncțional al politicii italiene, cu liderii săi discreditate și guverne instabile.

  Citește mai mult: Este criza din zona euro, aproape peste?

  Pe parcursul anului trecut sau cam asa ceva, Mario Monti, Italia respectat-ministru tehnocrat prim, a atras atenția de la aceste deficiențe prin restabilirea credibilității în elaborarea politicilor italian. Problema a fost că Monti, care a preluat de la Berlusconi, în noiembrie 2011, în fața unei crize pe piata de obligatiuni, a fost mereu dependent de sprijinul parlamentar al Poporului lui Berlusconi of Liberty (PDL) Cealaltă să guverneze.

  El acum nu mai are sprijinul PDL și spune că va demisiona imediat ce bugetul pentru anul viitor este trecut. Deci, ce urmeaza pentru Italia, si este un "Berlusconi vinde-off" în piața de obligațiuni în perspectivă?

  Pentru a fi sigur, revenirea lui Berlusconi nu este în întregime neașteptată și este mai mult despre implozia, și pierderea dramatică de sprijin pentru, PdL (să nu mai vorbim de dependență față de Berlusconi pentru cea mai mare parte a finanțării acesteia), decât orice altceva.

  Citește mai mult: Liderul zona euro ezită

  Adevărata întrebare, prin urmare, este dacă investitorii au devenit prea mulțumiți despre Italia, în speranța că politica de continuitate în viitorul guvern - care pot include încă Monti - este mai mult sau mai puțin sigur. Bănuiesc că au într-o măsură și acum uită la perspectiva incertă a unui peisaj post-Monti politic în Italia.

  Din fericire pentru Italia, programul de obligațiuni-cumpărare a Băncii Centrale Europene (BCE), furnizează o contrapondere puternică la preocupările legate de politica italiană. În cazul în care partidul lui Berlusconi și-a retras sprijinul pentru guvernul Monti înainte de presedintele BCE Mario Draghi a promis la sfârșitul lunii iulie pentru a "face tot ce este nevoie" pentru a salva zona euro, randamentele italiene ar fi crescut deja considerabil.

  Acest lucru nu este să spun că investitorii nu vor începe să restabilească prețul riscului de credit italian în următoarele zile și săptămâni. Mai degrabă, el sugerează că domeniul de aplicare pentru un asemănătoare ascuțit și dezordonat vinde-off pentru a Italiei a suferit o în noiembrie 2011 este destul de limitat.

  Cu toate acestea, decizia de Monti să stea jos ca premier odată ce parlamentul aprobă bugetul 2013 prevede primul test de mare pentru piața obligațiunilor din Italia, deoarece raliu BCE-driven în datorii italiană a început la sfârșitul lunii iulie. După ce a strălucit în principal pe Spania in ultimele luni, în centrul atenției piețelor se îndreaptă acum către Italia.

  Cea mai importantă prioritate pentru factorii de decizie din Italia este de a menține încrederea în stoc în țara imens al datoriei publice, cel mai mare din zona euro, în termeni absoluți, cât și a doua cea mai mare ca pondere din PIB, după Grecia. Acesta este motivul pentru Italia licitatii viitoare ale titlurilor de stat vor fi analizate pentru orice semn că investitorii își pierd încrederea în datorii italian - în special deoarece cumpărătorii străini datoriei italiene sunt deja puține și rare între.

  Poate că punctul cel mai proeminent despre cele mai recente evoluții în Italia este că investitorii ar trebui să înceapă acordând mai multă atenție idiosincratic, sau specifice fiecărei țări, riscurile. Doar pentru ca BCE este pregătită să intervină cu forța pe piețele de obligațiuni italiene și spaniole nu înseamnă că problemele fundamentale ale economiilor din zona euro treilea și al patrulea cel mai mare, respectiv, sunt abordate.

  Într-adevăr, destul de vizavi. Italia rămâne împotmolită în recesiune și se confruntă acum cu săptămâni de incertitudine politică într-un moment când aceasta poate cel mai puțin permite.
  11:07:19 . 15 Dec 2012
  Admin · 203 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Categorii: Prima categorie

  Link permanent catre articolul complet

  http://somnulescu.blogratuit.ro/Primul-blog-b1/Ce-inseamna-revenirea-lui-Silvio-inseamna-pentru-Italia-b1-p37.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)