Calendar

Mai 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Linkuri

  9 organismele de recuperat de la vehicule zdrobite de colaps în tunel în Japonia

  Nouă organisme - opt dintre ele au ars - au fost tras de la vehicule zdrobite într-un colaps tunel aproape 80 de kilometri (50 mile) vest de Tokyo, a declarat luni poliția autostrăzii.

  Dezastru a determinat autoritățile japoneze să dispună controale de urgență pe zeci de alte tuneluri din intreaga tara, care au un design similar, după cum întrebări au fost ridicate cu privire la posibilitatea piese de imbatranire poate fi contribuit la prăbușirea.

  Cinci dintre cele cadavre au fost recuperate într-un singur break carbonizate, iar alte trei au fost într-un alt vehicul ars, potrivit unui purtător de cuvânt de poliție. Fatalitate alta a fost într-un camion.

  Tunelul Sasago pe Expressway Chuo au ramas inchise luni dimineata, la o zi după pestera-in au avut loc pe autostrada de la Tokyo-legat benzi, poliția din orașul din apropiere Otsuki spus.

  Poliția japoneză autostrada a declarat luni că secțiunea de beton care a căzut a fost de 110 de metri (360 de picioare) lungime, mai devreme, oficialii de la Yamanashi Est Departamentul de pompieri a spus că a fost de aproximativ 50 de 60 de metri (160 la 200 de metri) lungime și aproximativ 20 de centimetri ( 8 cm grosime).
  Autovehicule prinși în colaps tunel
  Colaps în tunel în estul Japoniei

  "Mașini în fața noastră au fost zdrobite. Ea a fost îngrozitoare," un om care a asistat la prăbușirea a declarat pentru CNN afiliat TV Asahi.

  "Nu cred că aș putea conduce vreodata prin tunel din nou", a spus el.

  La scurt timp după prăbușirea, japoneză NHK a difuzat public de radiodifuziune imagini care arata fum în creștere, o mașină albastră cu partea sa spart, și vehicule de urgență de pe scena.

  Echipajele au lucrat toată noaptea ca zapada a cazut in afara, încercând să ajungă la victime. Tot în timp ce acestea au fost îngrijorați că s-ar putea prăbuși tunelul în continuare.

  Ministerul japonez al terenurilor, infrastructurii, transport și turism a declarat ca a ordonat inspecții de urgență din aproximativ 49 tuneluri la nivel national, care au o structură plafon similar cu cel al tunelului Sasago.

  Compania privata a avut loc centralizat de Nippon Expressway operează 4.7 kilometri de-a lungul tunelului Sasago, printre altele, precum și drumuri expres și drumurile cu taxă din jurul Japoniei.

  Unele dintre șuruburile de pe pe plăci de beton căzute au lăsat, un executiv al companiei, Ryoichi Yoshizawa, a declarat la o conferință de presă luni de la Nagoya.

  "Îmbătrânirea șuruburile sau plăci de beton ar putea fi o cauza potential", a declarat Yoshizawa, potrivit companiei purtătorul de cuvânt al Takayuki Ohmasa, care a transmis observațiile.

  Yoshizawa a declarat reporterilor că echipele de întreținere companie au efectuat controale regulate vizuale pe tavan care sa prăbușit, dar nu au făcut verificări fizice, cum ar fi bătut pe la șuruburi și plăci.

  Expressway Chuo este o întindere deosebit de ocupat de autostradă care ruleaza între Tokyo și, printre alte locuri, Muntele Fuji.

  Deși este la o distanță de capitala japoneză, prăbușirea tunel parțială și închiderea ulterioară a acestuia sunt de așteptat să provoace perturbări majore de trafic, în special pentru cei care se bazeaza pe autostradă pentru afaceri.

  Autoritățile nu au dat nici o indicație de când se așteaptă tunelul pentru a redeschide.
  19:15:34 . 03 Dec 2012
  Admin · 250 vizualizari · Scrieti un comentariu
  Categorii: Prima categorie

  Link permanent catre articolul complet

  http://somnulescu.blogratuit.ro/Primul-blog-b1/9-organismele-de-recuperat-de-la-vehicule-zdrobite-de-colaps-in-tunel-in-Japonia-b1-p35.htm

  Comentarii

  Acest articol nu are Comentariu momentan


  Scrieti un comentariu

  Statutul noilor comentarii: Publicat

  Url-ul dvs. va fi afisat.


  Va rugam introduceti codul continut de imagini


  Textul comentariului

  Optiuni
     (Salveaza numele, emailul si url-ul in cookies.)